Naissaaren Koskenhenki-Tuulahdus tunnelmaa takeawayna

Kaupallinen yhteistyö Naissaaren Koskenhenki Oy:n kanssa

Takeaway-ateriat Koskenhengestä

Vaikka tykkäänkin kokata ja leipoa, on välillä niin mukavaa saada valmista ruokaa. Käydä porukalla tai puolison kanssa ulkona syömässä, tai noutaa ruoka kotiin. Viime keväästä asti olemme aika monena perjantaina hakeneet jotain noutoruokaa. Se on mukava viikonlopun aloitus.

Nythän mennäänkin muutama viikko noutoherkuilla ja siihen tarpeeseen Naissaaren Koskenhenkikin, Jyväskylän Vaajakoskella sijaitseva lounas-kahvila, on julkaissut houkuttelevat takeaway-menut perjantaisin noudettavaksi.

Linssipihvejä, rosmariinipuolukka-aiolia, kaaliporkkanaraastetta, kukkakaali-perunapyre ym.
Pussiin oli pakattuna myös erityisesti odottamani paahdetut punajuuret.

Vaihtoehtoja menuissa on mm. vegaanisiakin. Meillä ei ole perheessä vegaaneja, mutta ollaan välillä tehty myös kasvisruokia ( ei täysvegaanisia ). Minulle ainakin sopii silloin tällöin kasvisruoka. Nyt etätyön- ja opiskelun aikaan on tullut laitettua aika paljon liharuokaa, omaan arkeeni vähän normaalia raskaampaa, niin vegaaninen ruokapakki listassa houkutteli. Aika monipuoliseltakin vaikutti. Ja jälkkärinä appelsiini-suklaakakku!

Aina ei välttämättä tule kotona käytettyä riittävän monipuolisesti kasviksia, ja sekin vaikutti valintaani, annoksessa tuntui olevan paljon vitamiineja. Sain ruokapaketin mukaan maistiaisiksi myös vegaanisen tomaatti-härkäpapukeiton.

Tomaatti-härkäpapukeitto ja tilauksessa mukana tulevaa maalaissämpylää. Tuoretta persiljaakin oli keittoon laitettu makua tuomaan ja kaunistamaan.

Tykkään siitä miten Koskenhengessä pidetään tärkeänä ruuan eettisyyttä, alkuperää, lähituotantoa ym. itsellenikin tärkeää. Syödessä tuntui, että kyllä tässä on ihan ajateltu mitä tehdään, tehty sydämellä.

Appelsiini-suklaakakkua

Takeaway-paketteja on tällä hetkellä saatavilla kahdelle tai neljälle hengelle. Joitain herkkupakettejakin näyttäisi olevan.

Naissaaren Koskenhenki löytyy Vaajakoskelta liikenteen risteyskohdasta, Naissaaren kanavan miljööstä. Naissaari on kuvauksellinen paikka, ja talvellakin sopiva vaikkapa pienelle iltakävelylle. Olen itse valokuvannut Naissaaressa usein. Kesällä siellä voi ihailla vanhaa puistoaluetta rakennuksineen. Lähellä on myös uimaranta ( Uimalanniemi ) ja Kanavuoren ulkoilureitit.

Minulle Naissaari on jo vuosia ollut jonkinlainen hengähdyspaikka. Autolla matkaavalle Naissaari on mukava pysähdys ruuhkasta.

( Päivitys: Kirjoitus julkaistu maaliskuussa 2021 ravintolasulkujen aikaan.)


Ethän käytä blogin kuvia ilman lupaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s