Uusimmat reseptit ja artikkelit

Hedelmäinen halloumisalaatti

Hedelmäinen halloumisalaatti Ohjeessa reilusti halloumijuustoa. Kuvassa vain osa juustosta. Voit muunnella juuston määrää ruokailijoiden määrän mukaan. Meitä oli 4 ruokailijaa ja reseptin juustomäärä riitti hyvin. Osan juustosta voit jättää tarjolle erikseen. Juuston voit paistaa pannulla, tai grillata. Salaattiin käytin tuoretta valmiiksi kuorittua ananasta. Säilykeananaskin käy. Erikoisuutena tässä reseptissä punasipuli-cumberlandkastike. Meidän marketissa se on erikoisten sesonkijuustojenJatka lukemista ”Hedelmäinen halloumisalaatti”

Tzatsiki

Tzatsiki Kreikkalainen jugurttikastike, tai salaatiksikin sanottu Tzatsiki. Kanan tai kalan lisukkeeksi. Sopii hyvin grillikauteen! Kalkkunan kanssa olen tarjonnut tzatsikia myös. Viimeaikoina en vain ole harmikseni löytänyt kalkkunan lihaa meidän kaupoista. Tein aiemmin aterioita joihin tuli esim. paistettu kalkkunanfile ja salaattia jossa kalamataoliiveja. Lisäksi paistettua halloumjuustoa ja tzatsikia. Tzatsikia voi käyttää myös leivän päällä. Valitse tzatsikiinJatka lukemista ”Tzatsiki”

Tarkistathan aina itse reseptien tuotteista allergisoivat aineet!


Seuraa blogia

Saat reseptit sähköpostiisi.

Tietojesi käsittelystä: Ylläpitäjä saa tiedon sähköpostiin uudesta seuraajasta. Sähköpostiasi ei luovuteta ulkopuolisille, eikä blogi lähetä sinulle mitään erillistä mainospostia ( julkaisuissa voi olla kaupallista yhteistyötä, joka mainitaan näin ollessa ). Sivusto (WordPress.com -alustalla) tekee ylläpitäjälle listan seuraajista, jossa sähköpostiosoite tai käyttäjänimi. Lista näkyy vain ylläpitäjälle. Ylläpitäjän yhteystieto: anna@annakatariinaphoto.com

Voit katsoa myös yksityisyys ja evästeet- välilehden

Voit milloin tahansa lopettaa blogin seuraamisen.

Sivuston kuvien luvaton käyttö kielletty!

Ethän kopioi muutakaan sisältöä.