Yrityksille

Blogiyhteistyö ( kaupallinen yhteistyö )

Haluaisitko postauksen yrityksestäsi blogiin, tai reseptien kautta tuotteitasi esille?

Tarjoan erilaisille yrityksille suunnitelmallista ja tavoitteellista yhteistyötä blogissani. Voin tehdä isomman blogikokonaisuuden sisältäen artikkelin verkkosivuille ja erilaiset kuvapostaukset sosiaaliseen mediaan, tai pelkät kuvapostaukset, jotka oikein ajotettuna saavat hyvän näkyvyyden. Blogikokonaisuudesta saat etukäteen julkaisuaikataulun, ja muutkin yksityiskohdat kirjallisesti.

Käytän erilaisia sivustojen tarjoamia työkaluja seuratakseni kuinka postaus tavoittaa lukijoita. Pystyn kokemuksesta suosittelemaan yrityksesi brändiin ja tarpeeseen sopivaa postaustapaa.

Blogini julkaisut saavat Facebookissa todella paljon reaktioita ja jakoja. Seuraajani ovat aktiivisia.

Helppoa ja herkullista-blogilla tavoitat ruuanlaitosta ja raaka-aineista kiinnostuneita lukijoita. Resepteistäni on tullut todella suosittuja. Niiden avulla saat tehokkaasti näkyvyyttä. Käytän mielelläni kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita resepteissä. Myös luomutuotteita voit saada esille reseptien avulla.

Myös kahvilat, ravintolat ja matkakohteet ovat löytäneet oman paikkansa blogissa. Itseäni kiinnostaa lisäksi keittiön sisustus, astiat ja tekstiilit.

Oma taustani ja työkokemus lyhyesti: Minulla on yrittäjäkokemusta kauneudenhoitoalalta sekä vaatetusalalta. Myös kokemusta vaativista toimistotöistä, sekä myynnistä. Tutkinnot: Merkonomi, kauppa-ja hallinto, laskentatoimi. Parturi-kampaaja, sekä valokuvaaja ( kuva-artesaani ).

Olen opiskellut myös sisustussuunnittelua ja käynyt valokuvaajan opintojen tueksi arkkitehtuurikuvauskurssin.

Yhteystiedot: anna@annakatariinaphoto.com

p. 040 1948 715 Anna Myllymäki

Laskutan työni Ukko.fi laskutuspalvelun kautta.

Katso esimerkkinä: Aatsipoppaan noutoauton herkut-postaus

Huom! Kaupallisen yhteistyön lisäksi teen kuvauksia myös yritysten omaan käyttöön.