Yrityksille

Blogiyhteistyö ( kaupallinen yhteistyö )

Haluaisitko postauksen yrityksestäsi blogiin, tai reseptien kautta tuotteitasi esille?

Tarjoan erilaisille yrityksille suunnitelmallista ja tavoitteellista yhteistyötä blogissani.

Blogini julkaisut saavat Facebookissa todella paljon reaktioita ja jakoja. Seuraajani ovat aktiivisia.

Helppoa ja herkullista-blogilla tavoitat ruuanlaitosta ja raaka-aineista kiinnostuneita lukijoita. Resepteistäni on tullut todella suosittuja. Niiden avulla saat tehokkaasti näyttöjä sosiaalisessa mediassa, ja netin hakutuloksissa. Käytän mielelläni kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita resepteissä. Myös luomutuotteita voit saada esille reseptien avulla. Verkostoissani tavoitat niin jälleenmyyjiä, kuin ravintoloitsijoitakin.

Käytän erilaisia sivustojen tarjoamia työkaluja seuratakseni kuinka postaus tavoittaa lukijoita. Pystyn näin kokemuksesta suosittelemaan yrityksesi brändiin ja tarpeeseen sopivaa postaustapaa. Mahdollisia ovat niin pienimuotoiset kuvapostaukset, kuin yritysesittelytkin.

Kahvilat, ravintolat, leipomot ja matkakohteet ovat löytäneet oman paikkansa blogissa. Itseäni kiinnostaa lisäksi keittiön sisustus, astiat ja tekstiilit.

Olen valokuvaaja ja olen opiskellut myös sisustussuunnittelua ja käynyt valokuvaajan opintojen aikana arkkitehtuurikuvauskurssin. Teen kuvaukset ammattitaidolla, ja huolella.

Teen yritysesittelyjä keski-suomalaisista yrityksistä blogiini. Artikkeli kuvineen tutustumiskäynnin ja haastattelun perusteella. Hinta alkaen 398€+alv. Voimassa lokakuun 2021 loppuun.

Voit kysyä tarjousta muille yhteistyöprojekteille alla olevista yhteystiedoista. Osan yhteistyöstä voi maksaa yrityksen tuotteilla, koska niihin tutustuminen on tärkeä osa postauksia. Tuotteet ilmoitan verotuksessa.

Yhteystiedot: anna@annakatariinaphoto.com

p. 040 1948 715

Laskutan työni Ukko.fi laskutuspalvelun kautta.

Huom! Kaupallisen yhteistyön lisäksi teen kuvauksia myös yritysten omaan käyttöön. Voit kysyä tarjousta myös näihin.

Valokuvaajan sivustoni: annakatariinaphoto.com