Aatsipoppaan noutoauton herkut

Juurileipää

Päivän ostokset ja leipomoherkut kätevästi Palokasta

Kaupallinen yhteistyö Aatsipoppaa Oy:n kanssa

Aatsipoppaa Oy, Jyväskylän Palokassa toimiva ruoka- ja pitopalvelu on aloittanut leipomo, ym. herkkujen myynnin noutoautolla, eli Nisuautolla toimipaikkansa pihalla. Kävin tutustumassa leipomoautoon viime viikolla. Tosi kiva ja kätevä tapa piipahtaa ostamaan tuoreita leipomotuotteita.

Lähellä on Palokankeskuksen marketkeskittymä, huonekaluliikkeet ym. Käväisin ostosmatkallani hakemassa autolta juurileipää ( Yllä olevassa kuvassa ) ja muita herkkuja. Juurileipää en ole vielä itse opetellutkaan tekemään. Siinäpä olisikin taito opittavaksi. Ja kun vielä oppisi tekemään pintaan kauniit kuvioinnitkin, niin kuin Aatsipoppaan leipuri.

Aatsipoppaan leipomo ja konditoriatuotteet valmistetaan kaikki alusta alkaen käsin, itse. Juurileivän valmistukseen kuluu n. kaksi päivää, eikä siinä käytetä teollista hiivaa. Lähituotanto ja luomutuotteet ovat tärkeässä osassa Aatsipoppaan leivonnassa, niiden käyttöä suositaan.

Perunarieskoja

Perunarieskoja välipalaksi.

Omien leipomusten lisäksi on joskus kiva päästä maistamaan muiden luomuksia. Niistä voi sitten saada ideoita itsellekin. Perunarieskoista en ole onnistunut vielä saamaan kovin pehmeitä. Pitää muuttaa vähän omaa reseptiä. Aatsipoppaan rieskat olivat oikein pehmeitä ja maukkaita.

Munkkirinkilöitä

Vähän makeaakin mukaan! Munkkirinkilät olivat sokerisia niin kuin kuuluukin! Vähän maistiaisia vappua odotellessa. Jos ei oltu säästelty sokerissa, niin ei koossakaan.

Aatsipoppaan Nisu-auton luukulla, suurten koivujen katveessa.

Aatsipoppaan noutoauto löytyy osoitteesta Haukkamäentie 2, Jyväskylän Palokassa. Tällä hetkellä myyntipäivät ovat torstaisin. Kesän mittaan autoa voi nähdä muuallakin. Kannattaa seurailla yrityksen Facebook-sivuja, niin tiedät missä ja milloin auto liikkuu. Voit lukea lisää yrityksen toimipaikasta, pitopalvelusta ja muista monipuolisista palveluista myös Aatsipoppaan omilta verkkosivuilta.

Ethän käytä blogin kuvia millään tavoin ilman lupaa. Kopioiminen kielletty!

Haluatko jutun yrityksestäsi blogiin? Katso tietoa yhteistyöstä täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s