Kuulumisia blogin 1-vuotiselta matkalta

Perustin blogin n. vuosi sitten, kun elämä pysähtyi kutakuinkin kotiovien taakse.

Alkujärkytyksestä päästyäni, päätin aloittaa ruokablogin, jota olin jo pitkään suunnitellut. Luultavasti ilman poikkeusoloja olisi toteutus kuitenkin jäänyt.

Halusin tehdä valokuvaustöitä kotona, ja ajattelin että voin tarjota muille kotona oleville ideoita käteviin ruokiin.

En ole itse mikään varsinainen koristeellisten leivonnaisten tekijä. Mietinkin, että kuinkahan taidot riittää blogiin. Sitten tuli mieleen, että tehdään nimestäkin sellainen, joka kertoo, että tässä blogissa ei hifistellä erikoisuuksilla, eikä tehdä marsipaaniporsaita. Helppoja ja herkullisia ruokia kohtuullisella vaivalla.

Blogin ensimmäisiä reseptejä, helpot pikaleipäset

Toki ammatissani toivon, että blogissani saan tehdä jonkin verran yhteistyötä eri yritysten kanssa, kuitenkin niin, että yhteistyössä tehdyt kirjoitukset ovat seuraajille mielenkiintoista ja hyödyllistä luettavaa. Näppäriä reseptejä tietyillä tuotteilla, tai mukavia piipahduksia kahviloissa tms.

Kun liikkuminen taas on helpompaa, toivon että blogistani voisi hakea ideoita vaikka kesälomakohteisiin, pieniä kahviloita ja putiikkeja rakastaville ym.

Kuvitusta kahvilat, ravintolat ja putiikit– postauksista, Vaajakoski Jyväskylä

Tykkään tosiaan tehdä helpohkoja ruokia ja leivonnaisia, sellaisia joihin ei tarvitse etsiä montaa erilaista maustetta tms, ja joissa ei ole kovin monenlaisia valmistusvaiheita. Ehkä nopeus on ollut joskus aiemmin tärkeää ruuanlaitossa, ja samalla kuitenkin vaihtelevuus ja terveellisyys. Ruuhkavuosina ei ollut aikaa tutkia pitkiä reseptejä, ja etsiä erikoisia juttuja kaupoista.

Esikoisemme lempparikeitto, sosekeitto perunasta ja sipulista

Lapsena minä olin yleensä meistä sisaruksista se, joka oli keittiössä katsomassa äidin ruuanlaittoa. Helppoa ja herkullista- blogin resepteissä maistuvatkin lapsuuden maut.

Pidän valokuvaamisesta luonnossa ja kaupunkimaisemissa. Kuvaan mielelläni sisustusta ja arkkitehtuuria. Ruokaideoita olen päässyt hakemaan jonkin verran ulkomaanmatkoiltakin, joilla olen myös valokuvannut paljon. Eli lapsuuden makujen lisäksi resepteissä myös ideoita muualta.

Kuvitusta makumatkoja maailmalla – postauksista, Venetsia

Toivottavasti saat resepteistä iloa ja inspiraatiota arkeesi!

__________

Ethän käytä blogin kuvia ilman lupaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s